‘t vinCentje

’t VinCentje is een soort avontuur. Een ontdekkingsreis tussen tweedehands goederen die wachten op een nieuw leven. Trek genoeg tijd uit, want een bezoek aan ’t VinCentje duurt altijd langer dan gepland. Je denkt even binnen te wippen, maar staat voor je het weet uitgebreid te snuffelen tussen tientallen nieuwe boeken of in het kledingrek waar toch wel erg leuke rokjes hangen.

De opbrengst van de winkel gaat volledig naar de kas van de vereniging, waar onder meer de voedselpakketten van de Voedselhulp mee gevuld worden. De winkel aan Europalaan 40 ondergaat momenteel een flinke opknapbeurt en herinrichting. Winkelen en snuffelen wordt vanaf 2018 nóg gezelliger en overzichtelijker.

’t VinCentje is al sinds 1987 dé tweedehands winkel van Schijndel. Voor ieder wat wils: lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Bruikbare spullen die u niet meer gebruikt, krijgen bij ’t VinCentje een tweede helpen. U helpt daar indirect ook de minderbedeelden mee, want van de opbrengsten uit de winkel steunen bij mensen die dat nodig hebben.

Indien u belangstelling heeft om als vrijwilliger in de winkel te komen helpen, dan kunt u zich voor meer info en/of een afspraak wenden tot een van de contactpersonen.

Openingstijden

Vanaf medio december 2020 is onze kringloopwinkel ‘t Vincentje weer gesloten. U bent weer van harte welkom, zodra de coronamaatregel het toelaten om de winkel te openen. Voorlopig geldt de sluiting tot 9 februari 2021. Ook het brengen of op laten halen van spullen is tot die datum niet mogelijk.

Zodra de winkel weer open mag bent u weer van harte welkom op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de openstellingstijden kunt u ook spullen brengen. Daarnaast is onze winkel op dins- en donderdag van 09.00 tot 11.00 uur bereikbaar om spullen te brengen. Indien u spullen heeft die u niet zelf kunt brengen komen wij die graag bij u ophalen. U moet daarvoor telefonisch contact opnemen met Welzijn de Meierij op telefoonnummer 073-5441400.  Welzijn de Meierij is hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bereikbaar.

Voor het ophalen van spullen gelden i.v.m. het coronavirus de volgende spelregels:

  • goederen op de afgesproken ophaaldag buiten plaatsen, onder carport of in garage.
  • kleine goederen zoveel mogelijk verpakken in dozen of tassen; kleding in plastic zakken
  • houd voldoende afstand ( 1,5 meter ) met onze chauffeur