’t vinCentje

’t VinCentje is een soort avontuur. Een ontdekkingsreis tussen tweedehands goederen die wachten op een nieuw leven. Trek genoeg tijd uit, want een bezoek aan ’t VinCentje duurt altijd langer dan gepland. Je denkt even binnen te wippen, maar staat voor je het weet uitgebreid te snuffelen tussen tientallen nieuwe boeken of in het kledingrek waar toch wel erg leuke rokjes hangen.

De opbrengst van de winkel gaat volledig naar de kas van de vereniging, waar onder meer de voedselpakketten van de Voedselhulp mee gevuld worden. De winkel aan Europalaan 40 ondergaat momenteel een flinke opknapbeurt en herinrichting. Winkelen en snuffelen wordt vanaf 2018 nóg gezelliger en overzichtelijker.

’t VinCentje is al sinds 1987 dé tweedehands winkel van Schijndel. Voor ieder wat wils: lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Bruikbare spullen die u niet meer gebruikt, krijgen bij ’t VinCentje een tweede helpen. U helpt daar indirect ook de minderbedeelden mee, want van de opbrengsten uit de winkel steunen bij mensen die dat nodig hebben.

Indien u belangstelling heeft om als vrijwilliger in de winkel te komen helpen, dan kunt u zich voor meer info en/of een afspraak wenden tot een van de contactpersonen.

Openingstijden

Let Op : in verband met de feestdagen is de winkel gesloten vanaf zondag 24 december 2023 tot en met maandag 8 januari 2024. Vanaf woensdag 10 januari bent u weer van harte welkom.

 

De winkel is open op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ook is het weer mogelijk om nette verkoopbare spullen te brengen. Dit kan elke week op woensdag en zaterdag  tussen 10.00 en 15.30 uur of op dinsdag- en donderdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur. Helaas is niet alles even goed verkoopbaar en blijven we met goederen zitten. Die moeten dan weet afgevoerd worden en dat kost geld. Daarom nemen we alleen nette verkoopbare spullen aan.  De volgende spullen kunnen we helaas niet aannemen:

cassettetapes; kleerhangers; losse geluidsboxen; typemachines; cd rekken; videobanden; computertafels; oude donkerbruine eiken meubels; overgeschilderde meubels; vies of beschadigede matrassen, vloerkleden, stoelen en banken; niet complete kinderwagens.

Ook halen wij  op afspraak op dinsdag- en donderdagochtend spullen bij u thuis op. Dit doen we alleen op adressen binnen de voormalige gemeente Schijndel/Wijbosch. Een afspraak kunt u telefonisch maken via Welzijn de Meierij; u kunt hiervoor Welzijn de Meierij van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bellen op telefoonnummer 073-54 41 400.