‘t vinCentje

’t VinCentje is een soort avontuur. Een ontdekkingsreis tussen tweedehands goederen die wachten op een nieuw leven. Trek genoeg tijd uit, want een bezoek aan ’t VinCentje duurt altijd langer dan gepland. Je denkt even binnen te wippen, maar staat voor je het weet uitgebreid te snuffelen tussen tientallen nieuwe boeken of in het kledingrek waar toch wel erg leuke rokjes hangen.

De opbrengst van de winkel gaat volledig naar de kas van de vereniging, waar onder meer de voedselpakketten van de Voedselhulp mee gevuld worden. De winkel aan Europalaan 40 ondergaat momenteel een flinke opknapbeurt en herinrichting. Winkelen en snuffelen wordt vanaf 2018 nóg gezelliger en overzichtelijker.

’t VinCentje is al sinds 1987 dé tweedehands winkel van Schijndel. Voor ieder wat wils: lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Bruikbare spullen die u niet meer gebruikt, krijgen bij ’t VinCentje een tweede helpen. U helpt daar indirect ook de minderbedeelden mee, want van de opbrengsten uit de winkel steunen bij mensen die dat nodig hebben.

Indien u belangstelling heeft om als vrijwilliger in de winkel te komen helpen, dan kunt u zich voor meer info en/of een afspraak wenden tot een van de contactpersonen.

Openingstijden

In verband met de versoepelingen van de coronamaatregelen is de winkel vanaf woensdag 28 april 2021  we weer gedeeltelijk open. Een afspraak maken om te komen winkelen is niet meer nodig. De winkel is op de gebruikelijke tijden, woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, open. Er kunnen maximaal 16 klanten gelijktijdig winkelen.

Ook is het weer mogelijk om nette verkoopbare spullen te brengen. Dit kan elke week op woensdag en zaterdag  tussen 10.00 en 15.30 uur. 

Onze ophaalservice is nog niet actief. Ook het brengen van spullen op dinsdag en donderdag ochtend is nog niet mogelijk.

We werken nog altijd volgens de geldende regels van de RIVM, we houden afstand en het dragen van een mondkapje is verplicht.