‘t vinCentje

’t VinCentje is een soort avontuur. Een ontdekkingsreis tussen tweedehands goederen die wachten op een nieuw leven. Trek genoeg tijd uit, want een bezoek aan ’t VinCentje duurt altijd langer dan gepland. Je denkt even binnen te wippen, maar staat voor je het weet uitgebreid te snuffelen tussen tientallen nieuwe boeken of in het kledingrek waar toch wel erg leuke rokjes hangen.

De opbrengst van de winkel gaat volledig naar de kas van de vereniging, waar onder meer de voedselpakketten van de Voedselhulp mee gevuld worden. De winkel aan Europalaan 40 ondergaat momenteel een flinke opknapbeurt en herinrichting. Winkelen en snuffelen wordt vanaf 2018 nóg gezelliger en overzichtelijker.

’t VinCentje is al sinds 1987 dé tweedehands winkel van Schijndel. Voor ieder wat wils: lampen, serviesgoed, woondecoraties, speelgoed, huishoudelijke apparaten, meubilair, kleding en boeken.

Bruikbare spullen die u niet meer gebruikt, krijgen bij ’t VinCentje een tweede helpen. U helpt daar indirect ook de minderbedeelden mee, want van de opbrengsten uit de winkel steunen bij mensen die dat nodig hebben.

Indien u belangstelling heeft om als vrijwilliger in de winkel te komen helpen, dan kunt u zich voor meer info en/of een afspraak wenden tot een van de contactpersonen.

Openingstijden

In verband met het coronavirus is de kringloopwinkel voorlopig gesloten. We verwachten dat we na de vakantie ( 19 augustus 2020 ) weer open gaan. Nu de winkel gesloten is kunnen er ook geen spullen worden gebracht of worden opgehaald. Vanaf 19 augustus 2020 is dat waarschijnlijk wel weer mogelijk. Of we daadwerkelijk opengaan is afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Via de lokale media en deze website houden wij u op de hoogte.